Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

60 λεπτά στο 360… στο ψηλότερο κτίριο της Λευκωσίας!

60 λεπτά στο 360… στο ψηλότερο κτίριο της Λευκωσίας!

Μπήκαμε – Είδαμε – Αποκαλύπτουμε…
Η παρουσία του, επιβλητική. Το ύψος του, εντυπωσιακό. Η αρχιτεκτονική του, μαγική. Όχι, δεν μιλάμε για ένα κτίριο που βρίσκεται σε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά για το πολυτελές 360 που δεσπόζει στη λεωφόρο Μακαρίου. Μαγνητίζει, υπερισχύει και σίγουρα το έχεις προσέξει -και φωτογραφίσει- γιατί πλέον έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Λευκωσίας. Ξέρεις γιατί δεν πέφτει ούτε ένα κέρμα όρθιο κατά την κίνηση των ανελκυστήρων; Μάθε πιο κάτω, αλλά κράτα κι αυτό… Οι πληροφορίες που ακολουθούν απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε λάτρεις υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας! Κάτι ξέρουμε…

Είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε πρόσφατα το νέο στολίδι της Λευκωσίας. Το επιβλητικό 360 είναι αναμφίβολα το νέο σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας και ρίχνοντας μια ματιά στα βίντεο και τις φωτογραφίες ή περνώντας κοντά από το κτίριο θα καταλάβετε αμέσως το γιατί…

Στην καρδιά της Λευκωσίας
Bρίσκεται στην ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου, στην καρδιά δηλαδή της Λευκωσίας, και αποτελεί έμπνευση του κ. Κυριάκου Χρυσοχού, Ιδρυτή του Ομίλου Cyfield! Με ύψος 135 μέτρα, 34 ορόφους και 120 υπερπολυτελή διαμερίσματα, έχει όλα τα στοιχεία που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ενοίκου. Επιβλητικό, μοντέρνο, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, υπερπολυτελές, με υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά, με μεγάλους άνετους και φωτεινούς χώρους, με απίστευτη 360 θέα και εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους διασκέδασης και χαλάρωσης ειδικά για τους ενοίκους.

Δέος με την πρώτη ματιά
Κατ’ αρχάς βλέποντας το κτίριο απ’ έξω σε πιάνει ένα… δέος. Με το που πατάς το πόδι σου στο lobby του κτιρίου, καταλαβαίνεις αμέσως γιατί το 360 έγινε το νέο talk of the town. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα… Προχωράμε σε ένα από τους πέντε πρωτοποριακούς ανελκυστήρες και πατάμε το νούμερο 34! Κι’ όμως ακόμα και οι ανελκυστήρες είναι σημείο αναφοράς! Όπως γράψαμε και στην εισαγωγή μας, ούτε ένα όρθιο κέρμα δεν πέφτει κατά την κίνηση των ανελκυστήρων αυτού του κτιρίου. Το δοκιμάσαμε και είναι εντυπωσιακό! Η στιβαρή κατασκευή και τελευταία τεχνολογία των Mitsubishi ανελκυστήρων είναι σε άλλο επίπεδο! Όσον αφορά την εντυπωσιακή 360 θέα της Λευκωσίας από τον 34ο όροφο και τα 135 μέτρα, η φράση… κόβει την ανάσα αποτυπώνει πλήρως αυτό που ζήσαμε!

Σαν πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο…
Μπήκαμε σε ένα από τα διαμερίσματα και νιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε πολυτελή σουίτα 5στερου ξενοδοχείου. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η πολυτέλεια που σε μαγεύει, οι μεγάλοι χώροι και οι ανέσεις του διαμερίσματος καθώς και ο πολύ υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός, είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν γιατί το 360 άλλαξε το παιχνίδι στον κατασκευαστικό τομέα στην Κύπρο και έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά.

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ανεξάρτητη ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό με σύστημα VRV, σύστημα εισαγωγής καθαρού αέρα με heat exchanger, συστήματα ασφαλείας, υλικά πολυτελείας και smart system KNX, όπου όλες οι λειτουργίες μπορούν να ρυθμίζονται από το tablet ή το κινητό, του κάθε ιδιοκτήτη. Η τεχνολογία αλλάζει την καθημερινότητα μας, και οι λειτουργίες του 360 είναι πλήρως ταυτισμένο με αυτό.
Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι σε κάθε διαμέρισμα, αλλά και σε όλους τους χώρους του 360, υπάρχει αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, τύπου sprinklers, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης, έχουν εγκατασταθεί αισθητήρες για αυτόματη ανίχνευση πυρκαγιάς ή καπνού, ενώ τα δομικά στοιχεία του, οι οδεύσεις και τα μέσα διαφυγής είναι πυράντοχα και εξοπλισμένα με ενεργητικά συστήματα πυροπροστασίας.

Ο ονειρεμένος 10ος όροφος
Ακολούθως κάναμε στάση στον 10 όροφο και εκεί τα είδαμε… όλα! Ένας απίστευτος χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όλους τους ενοίκους, με πισίνα που προσφέρει μοναδική θέα καθώς κολυμπάς, χώρο για ηλιοθεραπεία, με υπηρεσίες spa, σάουνα και steam Bath. Επίσης, στον ίδιο όροφο μπορείς να βρεις ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο και το Resident’s Club, ένα γουστόζικο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στους μεγάλους υπόγειους χώρους στάθμευσης που προσφέρουν ασφαλή στάθμευση των αυτοκινήτων των ενοίκων, ενώ η υπηρεσία θυρωρού και άλλες υπηρεσίες διευκολύνουν την καθημερινότητα τόσο των ενοίκων όσο και των επισκεπτών. Πολυτελής, άνετη και ποιοτική διαβίωση, με υψηλά στάνταρ πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Κύπρου. Και όλα αυτά στο κέντρο της Λευκωσίας, μια περιοχή που χάσει ποτέ την αξία της, δίπλα από όλες απαιτούμενες υπηρεσίες που έχει ο καθένας ανάγκη στην καθημερινότητα του.

Δείτε περισσότερα εδώ: Read more
01/02
02/02

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group