Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

O Όμιλος Cyfield αναδείχθηκε ως ο «Winner of Luxury Lifestyle Awards» στην κατηγορία «The Best Luxury Lifestyle Developers in Cy

Σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει την ποιότητα και την τυπική παράδοση των έργων της.

Ο Όμιλος Cyfield αναδείχθηκε ως η καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της Κύπρου για το 2020.

Συγκεκριμένα, σε βραβεύσεις που έγιναν, ο Όμιλος Cyfield αναδείχθηκε ως ο «Winner of Luxury Lifestyle Awards» στην κατηγορία «The Best Luxury Lifestyle Developers in Cyprus» για το 2020.

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του υψηλού επαγγελματισμού και της τελειότητας που χαρακτηρίζει την Cyfield στην κατασκευή των έργων της.

Η βράβευση της Cyfield στηρίχθηκε πάνω σε πολλά αυστηρά κριτήρια στα οποία πρώτευσε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyfield κ. Γιώργος Χρυσοχός χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή τη βράβευση και τόνισε ότι η σκληρή εργασία και ο επαγγελματισμός όλων των ανθρώπων της Cyfield αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Αφού τόνισε ότι η Cyfield θα συνεχίσει την κατασκευή έργων με τον ίδιο ζήλο και την ίδια υψηλή επαγγελματικότητα, πρόσθεσε ότι τα πολλά και σημαντικά βραβεία με τα οποία επιβραβεύεται η εταιρεία αποδεικνύουν τη σωστή εργασία που γίνεται σ’ όλα τα στάδια κατασκευής και προώθησης των έργων της.

Η Cyfield, κατέληξε, θα συνεχίσει να ανοίγει δρόμους, κατασκευάζοντας πρωτότυπα, ποιοτικά και καινοτόμα έργα, τα οποία θα καλύπτουν τα πραγματικές ανάγκες των πελατών της.

https://www.sigmalive.com/news/market-news/689624/cyfield-i-kalyteri-kataskevastiki-etaireia-tis-kyprou-gia-to-2020

01/03
02/03
03/03

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group