Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Invest in Athens! New buildings form Cyfield!

Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα διασφαλίζει σιγουριά και υψηλές αποδόσεις.

Η καλύτερη απάντηση στα αρνητικά επιτόκια
Η Cyfield προσφέρει μοναδικές επιλογές στις καλύτερες περιοχές της Αθήνας

Πόλος έλξης έγιναν τελευταία τα ακίνητα της Ελλάδας. Ξένοι οίκοι κατατάσσουν την αγορά ακινήτων της Ελλάδας ως την πιο υποσχόμενη σε επενδύσεις και αποδόσεις της Ευρώπης.

Σ’ αυτές τις εξελίξεις, συμβάλλουν αφ’ ενός οι σχετικά χαμηλές τιμές των ακινήτων, λόγω της πολύχρονης κρίσης και αφ’ ετέρου η προοπτική για υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με άλλες μορφές επενδύσεων.

Ήδη, με βάση επίσημα στοιχεία, το 9μηνο του 2019 οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελλάδα έκαναν άλμα 55.1%, σε σχέση με το 2018. Επίσης, οι τιμές των διαμερισμάτων το 9μηνο του 2019 σημείωσαν αύξηση 7.4% σε ετήσια βάση, έναντι αύξησης 1.3% το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Ανάλογη ανοδική πορεία ακολουθούν και οι αποδόσεις στα ακίνητα της Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον τους για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα επιδεικνύουν τελευταία και πολλοί Κύπριοι. Τα αρνητικά επιτόκια από τις τράπεζες, η ανυπαρξία άλλων μορφών προσοδοφόρων επενδύσεων και η διαχρονική επιθυμία τους να αποκτήσουν στέγη στην Ελλάδα, οδηγεί πολλούς στην αναζήτηση ακινήτων στην Αθήνα.

Οι Κύπριοι στρέφονται σε συγκεκριμένες περιοχές γύρω από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να έχουν τις αναγκαίες προσβάσεις στις διάφορες υπηρεσίες για τις ανάγκες τους.

Μοναδικές επιλογές για καινούρια ακίνητα που έχουν όλα τα αναγκαία ποιοτικά χαρακτηριστικά προσφέρει η εταιρεία Cyfield, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της Αθήνας από τη δεκαετία του 1990.

Επιλέγοντας ιδανικές τοποθεσίες, όπως Ζωγράφου, Αμπελόκηπους, Γουδί, προσφέρει μια γκάμα από σύγχρονες και τελευταίου τύπου κατασκευές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των Κυπρίων.

Τα διαμερίσματα που προσφέρει η Cyfield είναι ιδανικά τόσο για τη στέγαση φοιτητών, όσο και για εμπορική εκμετάλλευση από τους ιδιοκτήτες τους.

Μάλιστα, η Cyfield αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των διαμερισμάτων εκ μέρους των πελατών της, γεγονός που απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες τους από την ταλαιπωρία να βρίσκουν ενοικιαστές. Με δεδομένο ότι τα ενοίκια στην Αθήνα βρίσκονται σε ανιούσα πορεία και τα κτίρια της Cyfield είναι καινούρια, σύγχρονα και με όλα τα χαρακτηριστικά της τελευταίας τεχνολογίας, οι αποδόσεις τους είναι υψηλές και σίγουρα πολύ μεγαλύτερες από άλλες μορφές επένδυσης.

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται για σίγουρες επενδύσεις, με ψηλές αποδόσεις, δεν έχουν παρά να αποταθούν στη Cyfield για απόκτηση ακινήτου στην Αθήνα. Είναι η επένδυση του μέλλοντος…

Σε μια εποχή όπου η επένδυση αποτελεί απόφαση μιας ολόκληρης ζωής ο Όμιλος Cyfield προσφέρει πραγματική προστιθέμενη αξία, με βάση την εξαιρετική τοποθεσία, την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία στην παράδοση και τους σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Δείτε το άρθρο εδώ: Read more
01/02
02/02

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group