Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ένα νέο οικιστικό έργο της Cyfield στην Αγλαντζιά – Ευριπίδης

Κοντά στην περιοχή ΡΙΚ, σε μια ήσυχη γειτονιά, στην οδό Ευρπίδου, ανεγείρεται το νέο οικιστικό έργο του Ομίλου Cyfield με την ονομασία «Ευριπίδης».
Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο κτήριο, το οποίο διαθέτει συνολικά μόνο έξι μοντέρνα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.

Οι χώροι των διαμερισμάτων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν άπλετο φως στο εσωτερικό τους, με λειτουργικότητα και άνεση. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, με καλυμμένους χώρους μεταξύ των 140τμ και 144τμ. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ευρύχωρα μπαλκόνια.Όπως όλα τα κτήρια που κατασκευάζει ο όμιλος Cyfield, το έργο «Ευριπίδης» διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση με αποτέλεσμα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη.Το σύγχρονο αυτό κτήριο χαρακτηρίζεται από την εξέχουσα τοποθεσία του, καθώς παρέχει τη δυνατότητα άμεσης προσέγγισης τόσο των Πανεπιστημίων και του κέντρου της Λευκωσίας, όσο και του αυτοκινητόδρομου προς τις υπόλοιπες πόλεις.
Camera Icon +4 rugani4

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Δείτε το άρθρο εδώ: Read more
01/10
02/10
03/10
04/10
05/10
06/10
07/10
08/10
9/10
10/10

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group