Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cyfield: Sponsor of the 13th Nicosia Economic Congress

Nicosia Economic Congress: To νέο ενεργειακό περιβάλλον και η προσαρμογή της Κύπρου

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και οι τιμές ενέργειας συνεχίζουν την ανιούσα πορεία με ταχύ ρυθμό και δύσκολα μπορεί να ανακοπεί στο άμεσο διάστημα. Η κυπριακή κυβέρνηση υλοποιεί βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα για αντιμετώπιση των επιπτώσεων, εφαρμόζοντας τον γενικό ενεργειακό σχεδιασμό και εστιάζοντας, την ίδια στιγμή, στη μετάβαση στη πράσινη ενέργεια.

Το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης προσανατολίζεται στην πράσινη μετάβαση, ενώ προτεραιότητα αποτελεί και η μείωση του κόστους ηλεκτρισμού με σκοπό να βοηθηθούν βιομηχανία και οικονομία. Μέχρι όμως να φτάσει η χώρα στην πολυπόθητη πράσινη ενέργεια, θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος στην οποία θα γίνεται χρήση φυσικού αερίου. Το αέριο, δεν αποκλείεται να προέρχεται από την περιοχή και να χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρισμού χαμηλότερου κόστους.
Το 13ο Nicosia Economic Congress που πραγματοποιείται την Τρίτη, 9 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia στη Λευκωσία και παρουσιάζουν η Παγκυπριακή Ασφαλιστική, η Hellenic Life και η ECOMMBX θα φιλοξενήσει επιχειρηματίες οι οποίοι και θα αναλύσουν το πώς επηρεάζονται οι λειτουργικές τους εργασίες από τα νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας. Η ενότητα που φέρει τίτλο «Τo νέο ενεργειακό περιβάλλον και η προσαρμογή της Κύπρου» θα φιλοξενήσει πάνελ, συμμετέχοντες του οποίου είναι, οι Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), joint CEO, Tototheo Maritime Ltd και Γιώργος Χρυσοχός, Διευθυντής της Cyfield Group.

Θα προηγηθεί εναρκτήρια ομιλία, από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργο Παπαναστασίου.

Find out more: Read more
01/05
02/05
03/05
04/05
05/05

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group