Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Xρηματικό βραβείο €1000 για την Κυπριακή Φοιτητική Κοινότητα του Ιmperial College London

Ανακοίνωση – Χρηματικό Βραβείο
Εκ μέρους του Ομίλου Cyfield, ανακοινώνεται η προσφορά χρηματικού βραβείου €1000 μέσω της Κυπριακής Φοιτητικής Κοινότητας του Imperial College London.
O Όμιλος Cyfield, κατέχει ηγετική θέση στην Κύπρο στους τομείς των κατασκευών και ανάπτυξης γης και σύντομα θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ενέργειας με την ανέγερση και λειτουργία του πρώτου ιδιωτικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρισμού στην Κύπρο.

Σε ποιους απευθύνεται το βραβείο
Για τη διεκδίκηση του βραβείου μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα όλοι οι τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν στο Imperial College London σε κλάδο σχετικό με τους τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου Cyfield και διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Νοείται ότι η διαμονή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι προσωρινή για σκοπούς σπουδών.

Διαδικασία Υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στα βραβεία θα πρέπει να αποστείλουν μέσω email τα πιο κάτω :
1. Συνολική μέση βαθμολογία (αναλυτική κατάσταση) πτυχίου ή μεταπτυχιακού – (μέχρι στιγμής).
2. Αποδεικτικό μόνιμης διαμονής στην Κύπρο π.χ. λογαριασμός τηλεφώνου ή απολυτήριο λυκείου.
3. Σύντομο βιογραφικό.

Προθεσμία
Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30/09/2022.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Email : hr@cyfieldgroup.com

Κριτήρια Αξιολόγησης
Τα κριτήρια στα οποία θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι είναι η (μέχρι στιγμής) συνολική μέση βαθμολογία του πτυχίου ή του μεταπτυχιακού σε συνδυασμό με τυχόν εξω-ακαδημαικές δραστηριότητες και κοινωνική προσφορά. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα διεκδικήσουν το βραβείο θα προσκληθούν σε συνέντευξη με την διοίκηση του Ομίλου Cyfield, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση για τον νικητή.

Απονομή Βραβείου
Η ανακοίνωση του βραβείου θα γίνει το καλοκαίρι του 2023.
Μετά την ανακοίνωση ενδέχεται να διοργανωθεί τελετή απονομής κατά την οποία ο νικητής έχει την υποχρέωση να παρευρίσκεται με φυσική παρουσία.

Όροι Συμμετοχής
1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης του πτυχίου ή του μεταπτυχιακού τους εντός του έτους 2023.
2. Οι συμμετέχοντες στα βραβεία φέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τις υποψηφιότητες που υποβάλλουν, καθώς και για την αλήθεια, πληρότητα και ακρίβεια των στοιχείων που περιλαμβάνονται σε αυτές.
3. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από τον Όμιλο Cyfield, πραγματοποιείται με βάση τα στοιχεία που οι συμμετέχοντες έχουν υποβάλει στην υποψηφιότητα μέσω email.
4. Ο/Η νικητής/τρια του βραβείου, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής, αποδέχονται να δημοσιευθούν τα προσωπικά τους στοιχεία στα πλαίσια της δημοσίευσης της απονομής του βραβείου.
5. Ο Όμιλος Cyfield δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης, ή αποσιώπησης ουσιωδών στοιχείων σε μια υποψηφιότητα.
6. Ο Όμιλος Cyfield διατηρεί το δικαίωμα, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων ή την επιλογή του νικητή να ακυρώσει την απόφαση και να αποσύρει το βραβείο σε περίπτωση που υπάρχει αποδεδειγμένη περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς ή αποσιώπησης ουσιωδών στοιχείων της υποψηφιότητας.
7. Μετά το στάδιο αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, ο Όμιλος Cyfield διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της συμμετοχής που έχουν υποβάλει.
8. Ο Όμιλος Cyfield διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τους όρους των βραβείων ή να αναβάλει ή να ματαιώσει την διαδικασία, σε οποιαδήποτε φάση της, εάν συντρέχει σοβαρός λόγος. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσει σχετικά τους συμμετέχοντες μέσω email. Οι συμμετέχοντες στα βραβεία ουδεμία αξίωση δύνανται να προβάλλουν έναντι του Ομίλου Cyfield απορρέουσα από τις ως άνω ενέργειες, καθώς και εν γένει από τη συμμετοχή τους στα βραβεία.
9. Οι συμμετέχοντες, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους, αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συμμετοχής, καθώς και τις αποφάσεις της διοίκησης του Ομίλου Cyfield, οι οποίες δεν αμφισβητούνται. Οι συμμετέχοντες παραιτούνται κάθε σχετικής αξίωσης τους.

01/01

Publicity

Cyfield Group+357 22 427230 Cyfield GroupSEARCH PROPERTIES Cyfield Group